ev-icinde-gece-yatarken-alarmi-kurabilirmiyim - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm Sistemleriev-icinde-gece-yatarken-alarmi-kurabilirmiyim
Oğuzhan Desialarm sordu 7 yıl önce

Merhaba sitenizden Profesyonel alarm sistemleri inceledim Proline profesyonel sistemi düşünmekteyim. Şöyle bir sorum olacak anladığım kadarı ile evin kapısına bir dedektör yerleştiriliyor ve aynı zamanda evin içine hareket dedektörü takılacak, bu Pır denilen hareket dedektörü evin içinde olduğumuzda devrede olacak mı? Çünkü ben sadece dışarıda olduğumda değil, aynı zamanda gece yatarken de alarmı aktif ederek uyumak istiyorum, bu nasıl olacak gece yarısı su içmeye kalktığımızda hareket sensörü bizi gördüğünde ne olacak. Alarmın hareket sensörünü devre dışı bırakıp sadece kapıyı devreye alabiliyormuyum. iyi çalışmalar.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 7 yıl önce

Merhaba: Ev kullanıcıları için tasarlanan özel kurulum seçenekleri profesyonel alarm sistemlerinde bütün modellerde mevcuttur.

Özel Kurulum Nedir.
Alarmınızı aktif edeceğiniz anda, daha önceden belirlenen veya istenen kablolu ile kablosuz dedektörlerin kullanıcı tarafından devre dışı bırakılmasıdır.

Bu Özellik sayesinde 3 farklı kurlum seçeneği olan; Tam kurulum, 1. Özel Kurulum veya 2. Özel kurulum gibi kurulumlarla istediğiniz senaryoya göre evin içinde iken farklı, evin dışında iken alarm sistemini farklı modlarda kurabilirsiniz. Bu kurulum seçeneklerini şifre paneli veya uzaktan kumandalar üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir.

Güvenle Hoşça Kalın.