Sim Kartlı Alarm Sistemleri Nasıl Çalışmaktadır - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm SistemleriSim Kartlı Alarm Sistemleri Nasıl Çalışmaktadır
sema Desialarm sordu 7 yıl önce

Merhaba Sim kartlı alarm sistemleri hakkında bir kaç sorum olacak cevaplayacağınızı umuyorum. öncelikle alarm sistemine ilave birde sim kart almak zorundamıyız yoksa siz mi temin etmektesiniz. Bu eğer biz alıyorsak internet paketli mi? yoksa konuşma paketimi almamız gerekir. Kontürlü veya faturalı olması fark eder mi, Sim kartı hangi operatörden almalıyım. soruları hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 7 yıl önce

Merhaba: Öncelikle Sim Kart Takılabilen Cihazlarımız Proline veya Metaline HS 102 WTGKS modelidir. Bu Alarm cihazlarımızda hem sabit hat hemde GSM hat üzerinden telefon ihbar özelliği mevcuttur.

Birici sorunuzdan başlarsak evinizde sabit hat yok ise ve telefon ihbar özeliğini istiyorsanız alarm sistemine özel bir sim kart kullanıcı tarafından almadır.

Şuan için Sim kartlı olan alarm sistemimiz konuşma paketi üzerinden çalışmaktadır. herhangi bir data, internet, mesaj paketine ihtiyacı yoktur. ( yakın bir tarih de internet üzerinden çalışabilen alarm modeli satışa sunulacaktır.)

Alacağınız simkart faturalı veya kontürlü olması hiç fark etmemektedir. hangisi sizin için daha ekonomik veya kullanışlı ise onu tercih etmenizde yarar bulunmaktadır. (kontürlü hatlarda 3 ay zaman zarfı içinde TL yüklenmediğinde arama kısıtlaması olduğu unutulmamalıdır.)

Genelde kullanıcılarımıza şu operatörden hattınızı temin edin diye bir sunun yapmamaktayız. sadece dikkat edeceğiniz konu alarmın kurulu olduğu mekanda hangi GSM operatörü daha iyi çekim gücüne sahipse onu tercih etmelerini tavsiye etmekteyiz.

Güvenle Hoşça Kalın

admin Desialarm replied 5 yıl ago

Merhabalar; Artık sabit telefon hattı veya sim kart zorunluluğu olmadan kullanabileceğiniz, İnternet tabanlı yeni ürünüz olan Akıllı Alarm Sistemi DESİ Smartline IOT kısaca tanıtımı sunmak gurur duyarız.

Uzun süren araştırma ve geliştirmeler sonucu sabit telefon hattına veya GSM Sim kart gereksimine, gerek olmadan sadece ev ve iş yerinizdeki kablosuz WİFİ ağı ile dilediğiniz yerden IOS & Android uyumlu akıllı telefon veya tablet üzerinden alarm sisteminizin bütün ayarlarını ve Alarmı aktif etme, Alarm devre dışı bırakma gibi işlemlerini nerede olursanız olun, dilediğiniz yerden telefonunuzdan uygulama üzerinden müdahale edebilmektesiniz.

DESİ Smartline IOT Alarm Sistemi Sisteminin Kısaca Dahili Özellikleri; Kablosuz olarak modeminize WİFi ile İnternete SSL sertifikalı güvenli protokol olan bağlanıp; dilediğiniz yerden alarm sistemi kontrol imkanı. Bluetooth 4.0 yakın mesafeden internetsiz ortamda alarm sistemi tam kontrolü, WİFİ İnternet hattının olmadığı yerler için GSM Sim kart üzerinden arama ve GPRS üzeninden uzaktan kontrol imkanı, Uzaktan kumanda ile kolay kullanım vs.

Desi Smarline IOT Alarm Hakkında Daha Fazlası.