Uzaktan Telefonla alarmı susturma - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm SistemleriUzaktan Telefonla alarmı susturma
Mehmet Desialarm sordu 7 yıl önce

Eve alarm taktırmak istiyorum telefon aramalı modellerden bu alarm sistemlerde uzaktan alarmı susturma varmı detaylı bilgi verebilirsiniz.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 7 yıl önce

Merhaba: öncelikle telefon aramalı sistemli alarm modellerimiz DESİ Metaline & Proline modelleri, sabit telefon aramalı HS 102 WTKS serisi, GSM Sim Kartlı HS 102 WTGKS serilerinde mevcuttur.

Sorunuzun cevabına geçmeden önce arama işlemi hakkında bilgi verelim, Telefon arama Alarm paneline sizin belirlediğiniz 6 telefon numarasına kadar telefon numaraları kodlanır ve sisteme kaydedilir. Alarm çalmaya başladığında daha önceden belirlenen kayıt sırasına göre sıra ile aranmaya başlar. Sistem genel itibaren bu şekilde çalışır, Bu alarm panelinin teknik bir özelliği olduğu için her hangi aylık yıllık ödeme söz konusu değildir.

Sorunuzun cevabına gelince; 2017 model desi HS 102 serisi cihazlarda alarm çalmaya başladıktan sonra 10-15 saniye içinde ilk numara aranır ve robot ses ile alarmın çalmakta olduğunu sesli bir şekilde sizlere bildirim sunar, bu esnada # tuşuna bastığınız anda sesli mesaj kesilir ve alarmınızı susturmuş olursunuz. bu işlemden sonra diğer telefon numaralarını alarm aramaz.

Alarmınızı ister sabit hat üzerinden isterse GSM Sim kart üzerinde uzaktan kurup, iptal edebilmenizi sağlayan alt yapı mevcuttur. Bu işlem Alarmın bulunduğu telefon hattı aranarak 5 defa çaldırılır ve alarm paneli telefonu otomatik olarak açarak size önceden belirlediğiniz telefon şifrenizi girmenizi belirten ses tonu verir, şifrenizi girdikten sonra onay sesi gelir. alarmınız uzaktan kuracaksanız 1 tuşuna basılır ve alarm kurulur, Alarmınız kurulu ise ve uzaktan iptal edecekseniz 0 tuşuna basılır ve alarmınız tamamen devre dışı bırakmış olur.

NOT: # tuşuna basıldığında alarm sistemi susar ve bekleme konumunda kalır yani alarm devre dışı kalmaz her hangi bir dedektörden tekrar tetik gelirse tekrar çalmaya başlar.

Umarım yeterli bilgilendirme olmuştur.daha fazla bilgilendirme için lütfen bize web sayfamızdaki telefonlardan bize ulaşın.

Ürünlerimiz Hakkında Daha Fazlası

Ev ve iş yeriniz artık hiç bir aylık yıllık ücret söz konusu olmadan tamamen size ait alarm güvenlik sistemleri

Desi Alarm Sistemleri %100 Türk Malı ve 2 Yıl Servis Garantili Ürünlerden oluşmaktadır.