Otomatik Kepenk Alarm Sistemi - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Kepenk Alarm Sistemi

İşyerlerin ‘de ve garajlarda olmazsa olmaz olan otomatik kepenler hırsızlık olayların ilk başladığı yer olarak sınıflandırılabilir, bu sebepten otomatik kepenk alarm sistemi, işyerlerinde hırsızlık olaylarına karşı ilk alınacak önlemlerden biri olmaktadır.

Otomatik Kepenler için DESİ Alarm Sistemlerinin geliştirdiği kepenk alarm olarak nitelendirilen güvenlik sistemi otomatik kepek açılmasını ve ilave olarak darbe sensörü eklenerek kepenge uygulana darbeleri algılayıp; 110 desibellik ses şiddeti ile çalmaya başlamaktadır.

Bu Alarm Sistemine ek olarak da sabit veya GSM telefon hatları arama modülü eklenebilmektedir, bu sayede işyeriniz kepeğinin açılması veya uygulanan şiddetli darbelerde alarm sisteminiz sizi ve sizin belirlediğiniz kişileri arayıp sesli mesaj ile mevcut durumdan bilgilendirme yapmaktadır.

Kepenk Garaj Alarmları

DESİ Güvenlik çözümleri olarak her türlü hırsızlık olaylarına karşı sizleri, oluşabilecek hasar veya maddi zararlara karşı en uygun fiyatlara alarm sistemlerini kendi bünyesinde üretimi gerçekleştirmekte ve bu sistemleri hiçbir aylık yıllık ücret olmadan sizlere direk satışını sunmaktadır.

Kepenk alarmı için minumum gereken parçaları

  • Dış alan Sireni 110 desibel
  • Sanayi tipi Kapı Kontağı
  • Uzaktan Kumanda
  • 12 Volt Akü
  • Koruma etiketi
  • Kablosuz RF veya Kablolu Darbe Şok Sensörü

Kepek Alarmı ve diğer alarm sistemlerimizin hepsi 2 YIL servis garantili olarak hizmet verilmektedir. Servisimiz Bütün İstanbul’u Kapsamaktadır. Tüm Türkiye il sınırları içine kapıda ödemeli olarak kargo ile ürün gönderimi sağlamaktayız. Alarmlarımız hakkında daha fazla bilgi için bizi +90 212 611 35 35 ya da +90 541 611 35 35 nolu telefonlardan arayınız.

Faydalı olacağını düşündüğümüz bağlantılar

Ev & işyeri güvenlik sistemi üreticisi Desi Alarm'dan her bütçeye göre güvenlik sistemi paketleri ile sevdikleriniz ve değer verdikleriniz koruma altında.