Kadıköy Desi Alarm

  • admin
  • 19 Ocak 2023
Kadıköy Desi Alarm
Desi Alarm , Kadıköy Desi Alarm Bayi Servisi

Güvenlik alarm sistemlerinde yerli üretimi sayesinde Türkiye’nin en çok tercih edilen firması olan Desi alarm, güvenlik alarm sistemlerinde büyük başarılar elde etmiştir. Geçmişten günümüze kadar, alarm sistemlerinde yenilikler getirmiştir. Evlerde ve iş yerlerinde güvenliği sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz bütün alarm sistemleri firmamızda mevcuttur. Evlerde güvenliği sağlamanız için özel olarak üretilen ev alarm sistemleri, basit arayüze ve kolay kullanıma sahiptir. Ev alarm sistemleri sayesinde evinizi 7/24 koruyabileceksiniz.

Desi alarm firmamız Kadıköy civarına ve İstanbul’un her bölgesine araçlarıyla hizmet götürmektedir. En uygun fiyata alarm sistemi almak firmamızın kampanyaları sayesinde mümkündür. Aylık kira ücretlendirmesi talebinde bulunmadan, tek seferlik alımlarda bile müşterilerimize ömür boyu kullanım hakkı sunmaktayız. Firmamızın alarm fiyatları gayet uygundur. Ürettiğimiz alarm sistemleri kaliteli ve darbelere dayanıklı yapıdadır.

İş yeri alarm sistemleri olmak üzere firmamızın ürettiği en iyi kalite ürünler ile işletmenizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Hareket algılayıcı sensörler sayesinde yabancı girişi olduğunda siren ötmeye başlar ve böylelikle alarm sistemi devreye girmiş olur. Alarm sistemi devreye girdiği sırada cep telefonunuza çağrı yapar. Bu çağrı sonucunda iş yerinize veya evinize giren yabancılardan anında haberdar olursunuz.

Alarm sistemi almadan önce mutlaka işi bilen uzmanlara danışmanızda fayda vardır. Çünkü alacağınız sistem hangi özellikte olacağına siz karar verirsiniz. Bu nedenle istediğiniz özellikleri, alarm sistemini almadan önce uzmanlara taleplerinizi iletmelisiniz. Hemen bizimle iletişime geçin ve en uygun alarm sistemlerine ömür boyu sahip olun.

Güvenlik Sistemleri

Güvenliğiniz için herşey burada Desi Alarm Sistemleri elektronik güvenlik çözümleri evinizi, işyerinizi 7/24 koruma altına alır.

Alarm Sistemleri
alarm

Güvenliğiniz bizim için önemli! Sizlere Desi Alarm Sistemlerinin hiç bir aylık, yıllık ücret olmadan sahip olabileceğiniz hırsızlara karşı elektronik tedbirler olan; Alarm Sistemleri ile korunaklı mesken ve yapılar için %100 Türk Malı güvenlik sistemleri sunmaktayız.

Kamera Sistemleri
kamera

Kamera sistemleri ile hayatanızı kolaylaştırın ve daha iyi yarınlar için güvenliğinizi alın. Yüksek güvenlik sistemine sahip, AHD ve İP teknolojisine ile güvenlik kamera sistemlerimiz ile 7/24 evinizi, işyerinizi uzaktan izleyin..

Akıllı Kilit Sistemleri
akilli-kilit

Akıllı kilit sistemlerinde Desi Utopic akıllı kilit çözümleri ile standart bir kapıyı yüksek güvenlikli cep telefonundan, parmak izli, şifreli ve hatta uzaktan kumandalı olarak kullanmanıza olanak sağlayan akıllı kapı kilit sistemi.

Desi Alarm Servis Bölgelerimiz :
Leave A Comment :