Desi Smartline IOT hk. - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm SistemleriDesi Smartline IOT hk.
Cem Ali YAVEROĞLU sordu 7 ay önce

Merhaba; ilgili cihazdan şirketimizde var ve desi smart uygulamasından yönetici tanımlı telefon arızalandı, yönetici yeniden tanımlamak istiyoruz. cihazın resetleme işlemini kendimiz yapmak istiyoruz ekonomik şartlardan dolayı. ilgili cihazın resetleme adımlarını (mail yoluyla da olur) yazabilir misiniz?

1 cevap yazılmış
Best Answer
admin Desialarm cevapladı 7 ay önce

Merhaba:
Cihaz/Alarm resetme işlemleri sırasında alarm sisteminin sabotaj algılama, yada yapılan yanlış herhangi bir işlem gibi bir çok olasılık nedeni ile alarm sistemin aktif olması, yani çalmaya başlaması ve hiç bir şekilde durdurulamaması gibi sorunlar daha önce malesef yaşanmış olup; bu sebep ile son kullanıcıların alarm sistemini resetlemesini kesinlikle önermiyor ve yetkili personel tarafından alarm resetleme işlemlerinin yapılması önemle tavsiye ediyoruz.
Yukarıdaki bilgiler ışığında yinede alarm paneli kendiniz resetmek isterseniz wep sitemizde bulunan kullanım kılavuzlarından yararlanabilirsiniz.
Kullanım Kılavuzları Sayfasına Git…
Alarm paneli resetleme ve diğer işlemler için %99 müşteri memnuniyeti ile hizmet veren teknik servisimize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
İletişim Sayafasına Git…