İnternet değişti uygulama cevap vermiyor. - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm Sistemleriİnternet değişti uygulama cevap vermiyor.
Tayfun Turan sordu 7 ay önce

İnternetimiz değişti telefon uygulaması açılıyor ancak evim kısmına bastığımda girip dönüyor, uygulamanın açılış sayfası çıkıyor.Bu yüzden ayarlarada giremiyorum. Ne yapmalıyım . Teşekkürler.(Desi Smartline)

1 cevap yazılmış
Best Answer
admin Desialarm cevapladı 7 ay önce

Merhaba:
Kablosuz internet ayarlarınız değişti için alarm paneline bağlanamamanız normal bir durum olmaktadır. 
Sorunun çözümü için aşaıdaki yönergerleri izleyerek bağlantı problemi aşabilirsiniz.

  1. Cep telefonuzdan konum bilgisi ve Bluetooth aktif ederek alarm paneli yakın mesafeden Desi Smartli APP/Mobil Uygulamasından bağlanabilir, Ayarlar, Wifi Ayarları bölümünden yeni WİFİ adınızı: Ağ Adı, Wifi Şifrenizi: Ağ Şifresi bölümüne girerek, onayla butonuna basın ve ayarları kaydettikten sonra 1-2 dakika beklemeniz gerekeblir, WİFi İnternet bağlantısı bildirimi geldikten sonra işlem tamamlanmınş olmaktadır.
  2. Yeni modemizin arayüzüne erişim sağlayıp; Değişen WİFİ adı ve WİFİ şifrenizi modem ayarlarından eski Wifi adı ve şifre ile değiştirseniz bir müddet sonra alarm paneli otomatik bir şekilde internete bağlanacaktır.

Yukarıdaki bilgiler ile kolayca alarm sisteminizi telefonunuzdan uzaktan kontrol edilebilir ve geri bildirimleri alabilir hale getirebilirsiniz. sorunu çözemezseniz bizi aramaktan çekinmeyin lütfen.
iyi günler, güvenle hoşça kalın..