Desi Manyetik Şifreli Kapı Alarmı Varmı - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm SistemleriDesi Manyetik Şifreli Kapı Alarmı Varmı
Alparslan doğu Desialarm sordu 3 yıl önce

Merhaba

Desinin ürettiği manyetik şifreli kapı alarmı varmı? Varsa hangi model, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Genelde desi uzaktan kumandalı alarm modellerini üretiyor galiba, ben uzaktan kumanda olmadan keypatli yani şifre panelli kablosuz kapı alarmı arıyorum, kalitesi düşük bir çok ürün internette mevcut kaliteli ve kullanışlı bir tavsiyesi verebilirmisiniz.

1 cevap yazılmış
Best Answer
admin Desialarm cevapladı 3 yıl önce

Merhabalar

Öncelikle ürünlerimize ve sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Desi alarm ve güvenlik sistemleri ev, işyeri hırsız alarmlarında şifreli veya şifresiz, uzaktan kumandalı bir çok ürün modeli kendi bünyesinde tasarlamakta ve üretmektedir.

Desi neredeyse %90 bütün ürünlerinde RF kablosuz dedektör, kontrolcü yani Uzaktan kumanda alt yapısını standart olarak sunmakta olup; istenildiği zaman Keypad, Şifre panelini opsiyonel olarak kablolu veya kablosuz alarm sistemine entegre edilebilir halde sunmaktadır.

İstemiş olduğunuz bahsi gecen özelliklerde size önerebileceğimiz alarm modeli en uygun fiyat göz önüne alınarak Desi Midline WK Alarm olmaktadır.

Bu üründe LED flaşlı dahili 105 desibellik siren ses gücü, elektriksiz ortamda 24 saate kadar çalışma, Desi uyumlu kablosuz dedektörleri tanıma ve ekleme gibi bir çok özelliği Midline modellerinde sunmaktadır. Desi Midline modelinin 3 farklı standart paket içeriği ile uzaktan kumandalı, hareket sensör dedektörlü ve kablosuz keypad yani şifre panelli varyasyonları mevcuttur. Kablosuz Keypad şifre panelli olan WK modelidir.

Şık ve dekoratif aynı zamanda RF yani kablosuz keypad şifre paneli ile güvenliğinizden taviz vermeden, evinize değer katmakta olup; 2 adet AA uzun ömürlü piller ile yıllarca pil değişimi olmadan sıkıntısız bir şekilde kullanma imkanını sizlere sunmaktadır.

Aşağıdaki linkten ürünün sayfasından Midline WK alarm sistemi hakkındaki yazımızdan teknik özellikleri ve standart paket içeriğine ulaşabilir, ürün sipariş veya kurulum için randevu talebinde bulunmak için iletişim sayfamızdaki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Güvenle hoşça kalın..

Desi midline wk alarm