Desi metaline alarm uzaktan kumanda tanıtma - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Alarm SistemleriDesi metaline alarm uzaktan kumanda tanıtma
Mehmet şentürk Desialarm sordu 3 yıl önce

Desi metaline alarm sistemine uzaktan kumanda nasıl tanıtabilmektedir.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 3 yıl önce

Desi Metaline Alarm sistemine kumanda tanıtmak için aşağıdaki adımları tek tek uygulamanız yeterli olmaktadır. Unutmamanız gereken husus bu işlemin sorumluluğu tamimi ile size ait olmasıdır. Yapacağınız işlemlerde herhangi bir yanlış adım sonrasında alarm sistemi sabotaj durumuna geçer ve susturulamaz/durduramaz konumda olur. Tavsiyemiz bu işlemlerin son kullanıcı tarafından değil yetkili servis tarafında yapılması gerekliliğidir.

1. Desi Metaline Alarm cihazda enerji varken, dikkatli biçimde merkez ünitenin kapağını açın. Ana panel açıldığında sistem sabotajı devreye girecek ve siren çalmaya başlayacaktır.
2. Merkez ünitede bulunan sabotaj sivicine/butonuna elinizle kapatın ve tuş takımından şifreyi girip, DISARM tuşuna basarak sireni susturun.
3. Desi Metaline ana paneli kartı üzerindeki BT yazan, öğretme/tanıtma butonuna 2 saniye süreyle basın: ve hemen ardından uzaktan kumanda tanıtmak için kumandanın devreye alma butonuna basınız. Alarmın uzun bip sesiyle birlikte devreye girmesi cihazın kumandayı tanıdığını gösterir.

Daha fazla bilgiyi aşağıdaki linkten kullanım kılavuzundan erişebilirsiniz.
https://www.desialarmsistemleri.com/wp-content/themes/desialarmsistemleri/kullanim-klavuzu-dokuman/desi-hs-102-metaline-proline-alarm-kullanma-kilavuzu.pdf

Güvenle hoşça kalın.