Desi Midline WK Alarm Sistemi - Desi Midline Kablosuz Şifre Panelli

Desi Midline WK Alarm Sistemi
Desi Harici Sireni
Desi RF Kablosuz Manyetik Kontak

Desi Midline WK Alarm Sistemi - Desi Midline Kablosuz Şifre Panelli

5.600 TL. 5.999 TL.
Ürüne Hızlı Bakış :

Desi Midline WK Alarm Sistemi standart paket içeriğinde kablosuz tuş takımı/keypad ve kablosuz kapı dedektörü ile satışa sunulan Desi Midline Alarm modelleri arasında en yaygın kullanılan alarm sistemi olmaktadır.

  • En Uygun Fiyatlı Ev Alarmı
  • Kablosuz Tasarım
  • Şık ve Göz Alıcı Kablosuz Şifre Paneli
  • Sabotaj Korumalı
Kategorisi :
Modeli :
Markası :
Serisi :

Desi Midline WK Alarm Sistemi

Yeni ürün Desi Midline WK alarm güvenlik sistemi ile artık konfor ve güvenliği bir arada sunan şık tasarım ve kullanım kolaylığı bir arada sunulmuştur. Desi Midline ailesinin en yeni üyesi Midlline ailesinde kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda geliştirilen ve üretilen kablosuz RF keypad/Şifre Paneli ile uzaktan kumanda taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırmış olup; çok satanlar arasında yerini almaktadır.

Diğer Midline modellerinde olduğu gibi WK modeli de alarm sistemleri katagorisinde yarı profesyonel sınıfında olmaktadır ve genelde evlerde yüksek katlarda oturan kullanıcılar için tavsiye edilen alarm sistemidir. 2 adet AA kalem pille çalışan ve ortama 1 yıl pil ömrü olan; RF kablosuz dokunmatik şifre paneli ile kolay kullanım imkanına olması sebebi ile 7 den 77 ye her yaştan kişilerin rahatlıkla alarm kurulum ve iptal işlemlerini yapabileceği, ayrıca şık tasarıma sahipliği ile evinize değer katmaktadır. Desi Midline WK modeli Diğer Midline modellerinden ayıran özelliği standart paket içeriğinde 1 Adet RF Kablosuz Keypad/Şifre Panel, 1 Adet RF Kablosuz manyetik kontak (Kablolu Opsiyonel) ve 1 adet ana LED flaşlı tümü birleşik sireni ile sunulmuştur.

Desi Midline modellerinin hepsine ilave RF kablosuz toplamda Dedektör/Sensör 8 adette kadar, uzaktan kumanda 6 adette kadar ilave edilebilmektedir. Sistem standart paket ile satışa sunulur sistem gereksimleri sonradan alarm paneline tanıtılabilmekte olup; Telefon arama özelliği, kablolu keypad ve harici extra bir siren çıkışı olmayan yarı profesyonel alarm kategorisinde yer alan alarm modelidir.

Desi Midline WK Alarm Teknik Özellikleri

Desi Midline WK Alarm Sistemi/Modeli 105 desibel ses gücünde, dahili akü sistemi ile 24 saate kadar elektrik olmadan çalışabilme, caydırıcı LED flaşlı ana ünite sireni, 1 adet kablolu alan girişi, 8 adet kablosuz RF Dedektör tanıyabilme, 6 adet uzaktan kumanda veya kablosuz şifre paneli ekleyebilme, dışarıdan müdahalelere karşı sabotaj sivici ile ana üniteyi korumaya alma, kopyalanamayan rolling 433 MHz kablosuz şifreli sinyalizasyon yapısı, son 7 olay hafızasında tutarak alarm iptal işleminden sonra LED flaşla alarm raporlama gibi teknik özelliklere sahip olan ve %100 yerli üretim Türk Malı olan hırsız güvenlik alarm sistemleri arasında en çok satan ürün grubudur.

Desi Midline WK Alarm Nerelerde Kullanılır

Desi Midline alarm modelleri yazımızın başında da belirttiğimiz gibi yarı profesyonel sınıfında, her evde bir alarm olmalı sloganı ile tasarlanan, maliyet/ekonomi yönünden bulabileceğini en ucuz alarm sistemi olmaktadır. Bu alarm sistemimizde tek siren dahili olarak sunulur, ilave siren arttırımı veya telefon arama özelliği sisteme enteğre edilemez, teknik becerilerini kanıtlanmış olsa da, kablosuz kapsama alanı diğer modellere karşı daha az olmakta, giriş katlarında veya bodrum katlarda oturan ev kullanıcılarının giriş noktaları yüksek katta oturanlara göre daha fazla olması sebebi ile daha profesyonel sistemler olan Smartline, Metaline modellerini tavsiye edilmektedir. İşyerlerin yerel işletmeler statüsünde küçük işyerleri olan Berber, Terzi gibi işyerleri için ideal, kıymetli mal, ürün gibi parasal değer taşıyan işyerleri içinde yine profesyonel alarm sistemlerinin tercih etmeleri önerilmektedir.

Neden Desi Midline WK AlarmAlmalıyım?

En önemli sebepleri arasında tabi ki maliyet yani fiyat olmaktadır. Fiyatlandırmalar konusunda Desi her zaman olduğu gibi en iddialı ürün/modelleri ile sizlere en iyiyi, en iyi fiyata sunmakta olup; Diğer seçme sebepleriniz arasında %100 yerli üretim olması söylenebilir, Türk Malı olması ve üretim gücünü elinde bulunduran Desi yaygın bayi ve servis ağı ile ucuz yedek parça, aksesuar ve dedektörleri kolay erişmenizi sağlamaktadır. Aynı Zamanda Desi ürettiği bütün ürünlerine 2 yıl parça garantisi sunmakta olup; Yetkili bayi veya servis kanallarından alınan ürünlerinde 2 yıl yerinde ücretsiz servis hizmetini bütün ürün gruplarında vermektedir.

Desi Midline ailesinin şifre panelli olan WK modeliden farklı standart paket içeriğinde hareket sensörlü ve uzaktan kumandalı olmak üzere 2 ürün grubu lunmaktadır. Bunlar sırası ile Uzaktan kumandalı ve kapı dedektrölü olan; Desi Midline WS Alarm Sistemi ve uzaktan kumandalı, extara olarak RF kablosuz PIR dedektörlü olan modeli Desi Midline Plus Alarm Sistemi olarak sınıflandırılmıştır.

Nasıl Midline WK Alarm Sahibi Olabilirim?

Desi sizlere bir çok kanal ile hırsız alarm sistemini kurulum ve montaj dahil veya hariç olarak sunmaktadır. Burada önemli olan husus son kullanıcın herhangi bir problem durumunda, kurulum ve montaj işleminden yada ürün den kaynaklı olabilecek sıkıntılardan, problemlerin hızlı ve etkili bir şekilde çözülebilmesi ve müşteri memnuiyetinin sağlanabilmesi için yetkili satış noktalarını ve bayilerinden tercih etmeleri önemle rica etmektedir.

20 yıllık tecrübemizle Desi Alarm & Güvenlik Sistemlerinin Resmi bayi ve servisliğini 2001 yılından bu güne sürdürmekte alarm sistemi ve kamera güvenlik sistemleri ile alakalı bütün çözümleri deneyimli personelimizle kendimiz gerçekleştirmekteyiz. ürün ve hizmetlerimize sahip olmak için bizi İstanbul Avrupa yakası için +90 212 611 33 11 İstanbul Anadolu yakası için +90 216 575 12 12 nolu telefonlardan arayabilir ve ücretsiz keşif için randevu alabilirsiniz.

1 Ad. Dahili LED Flaşlı, Sabotaj Korumalı Ana Merkezi Siren + 1 Ad. 12V 1.3AH Akü
1 Ad. RF Kablosuz Dokunmatik Keypad/Tuş Takımı
1 Ad. RF Kablosuz Manyetik Kontak Dedektörü
Dahili SirenVar. Ana Panel Üzerinde 115 Desibel 1 Adet
Harici SirenYok
Telefon AramaYok
Şifre PaneliVar. RF Kablosuz 1 Adet
Uzaktan KumandaYok
Kapı DedektörüVar. RF Kablosuz Manyetik Kontak dedektörü. 1 Adet
Hareket SensörüYok
Dedektör TipiStandart paket içeriği kablosuz, Kablolu Opsiyonel
DiğerSabotaj korumalı, Tek Akü ve Tek Siren Sistemi
Yorumlar :

Yorumlar kapalı.

Öne çıkan ürünler
Desi Smartline İOT Alarm
Desi Smartline İOT Alarm

Desi Smartline İOT Alarm sistemi adından da anlaşılacağı gibi…

11.324 TL.
11.499 TL.
    Desi Metaline WTGKS Alarm
    Desi Metaline WTGKS Alarm

    Desi Metaline WTGKS Alarm modeli yüksek koruma ve çift…

    11.400 TL.
    11.999 TL.
      Desi Metaline Wtks Plus Alarm
      Desi Metaline Wtks Plus…

      Desi Metaline Wtks Plus kablosuz Alarm Sistemleri. Desi Alarm…

      9.867 TL.
      9.999 TL.
      Desi Metaline WTKS Alarm
      Desi Metaline WTKS Alarm

      DESİ METALİNE WTKS ALARM Desi Metaline wtks alarm modeli…

      8.362 TL.
      8.499 TL.
      Desi Metaline WKS Alarm
      Desi Metaline WKS Alarm

      Desi Metaline WKS Alarm Sistemi, Desi Alarm & Güvenlik…

      6.849 TL.
      6.999 TL.
      Desi Midline PLUS Alarm Sistemi
      Desi Midline PLUS Alarm…

      Türkiyenin alarm sistemi Desi midline PLUS alarm güvenlik sistemi,…

      4.406 TL.
      4.999 TL.
      Desi Midline WS Alarm Sistemi
      Desi Midline WS Alarm…

      Türkiyenin alarm sistemi Desi midline WS alarm güvenlik sistemi,…

      3.639 TL.
      3.899 TL.
      Desi Ecoline WS Kablosuz Alarm
      Desi Ecoline WS Kablosuz…

      Desi Ecoline WS Kablosuz Alarm sistemi ile kablosuz kapı…

      3243 TL.
      3.499 TL.