evin-icine-kamera-sistemi-hakkinda - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Kamera Sistemlerievin-icine-kamera-sistemi-hakkinda
Seda Desialarm sordu 5 yıl önce

Merhaba

Evin içine kamera sistemi yaptırmak istiyoruz, Bebek bakıcısı için 4 kameralı bir sistem yeterli olmaktadır. Bütün kameralarda sesli kaydı olacak şekilde, yüksek çöznürlüklü ve uzaktan ceptefonundan kameraları sesli bir şekilde izlemek istiyoruz.

Evimizin içinde fiber internet mevcut. Aynı zamanda evin içe takılacak olan kameraların pazartesiden cuma gününe sabah 8 ile akşam 8 arasında açık kalmasını istiyoruz. Hafta sonu bu günler dışında kamera sisteminin çalışmasını ve uzaktan izlenmesini istemiyoruz. Buna bağlı olarak istediğimiz zaman gene kameraları kapatıp, açabilileceğimiz bir sistem olabilirmi.

Dedeiğim gibi bizi bu kamera sistemini bakıcı için taktırıyoruz, Bakıcının olmadı gün ve saatlerde kesinlikle kamera sistemine ihtiyacımız yok, ondan dolayı evim içinin sürekli gözlem ve kayıt altına alıması beni tedirgin ediyor. Bizi bu konuda aydınlatmanızı rica ederiz.

iyi çalışmalar diyorum.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 5 yıl önce
Merhabalar: Seda Hanım Öncelikle web sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden ve ilettiğiniz sorudan dolayı teşekkür ederiz. Evin içine kamera sistemi konumlandırılması, özellikle bebek bakıcı için kamera sistemi ihtiyacı artık ebeveyn tarafından tercih edilen güvenlik sistemlerinden biri olmaktadır. Elbette güvenliğiniz kadar ev içi mahremiyeti önem arz etmektedir ve bu konuda alınacak bir kaç tedbir güvenliğinizi daha güçlü yapacaktır. İlk tedbir Kişisel verilerin ve görüntülerin ev içi mahremiyetinizi koruma altına almak amacı ile yaptırılan kamera sisteminin mutlaka bu alanda güvenilir markalı cihazlardan oluşturulmalı ve bu kamera sistemlerini kurumsal kimliğe sahip, yetkili servis ile kurulum montaj işlemleri gerçekleştirilmesidir. İki önlem olarak kamera sisteminizin güvenlik ayarları yer almaktadır. Şahsınıza tahsis edilen kayıt cihazınızın bir tür kimlik bilgilerinin olduğu QR Kod seri numarasını ve sizin oluşturduğunuz sisteme giriş parolasını yani şifrenizi kimse ile paylaşmamınız, Oluşturmuş olduğunuz parolada mutlaka Büyük, Küçük harf, Rakamlar yanı sıra tire, alt tire gibi sembollerinde olmasında fayda olmaktadır. Sisteme giriş parolanız ne kadar güçlü ise o kadar güvenli bir sisteme sahip olursunuz. Bu bilgileri verdikten sonra şimdi sorularınızın cevaplarına geçebiliriz. Öncelikle firmamız her alanda kendini kanıtlamış markalar olan; Neutron, Cenova, Nitrocam gibi kaliteli ürün yelpazesinde sahip firmaların yetkili satıcısı olmak taktadır. Kullandığımız ürünlerin TSE ve CE Avrupa standartlarına uygun yüksek çözünürlüklü 1080 FULLHD kalitesinde AHD ve İP Kamera sistemleri 2.1 Megapiksel olmak üzere kayıt yanı sıra uzaktan Android, IOS mobil telefonlar ve tabletler üzerinden izlenebilmektedir. NOT: Bu sistemler kuyumcu ve pırlantacılarının kullandığı sistemler ile aynı özelliktedirler. Güvenlik seviyesi yüksek ve HD kalitesinde kayıt yaparlar. Kayıt cihazlarında ses yani mikrofon çıkışları belirli sayılarda mevcuttur, istenen sayıda kamera sistemine mikrofon ilave edilebilir. Tek bir kamerada ses olması ile Bütün kameralarda sesli olması arasında maliyet olumsuz yönde yükselteceğini lütfen unutmayınız. İstenen gün ve saatlerde kameraların devre dışı bırakılması sağlanabilir. Bunun için kamera sistemine ilave zamanlayıcı takılmalıdır. Bu Zamanlayıcı sayesinde kameraların enejileri istediğiniz gün ve saatlerde kesileceği için herhangi bir kayıt veya uzaktan izleme söz konusu olmamaktadır. Buna ek olarak isteğiniz anda veya istediğiniz herhangi bir zaman diliminde, Gene sisteme entegre edilen anahtar, uzaktan kumanda gibi bir çok metotla kameralarının enejisini kesmek sureti ile evinizin kamera korumasını kaldırabilirsiniz. Sorularınıza yeterince açıklık getirdiğim düşüncesindeyim. Evi içi kamera sistemleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizi arayın.Güvenle Hoşça Kalın..    
Sistemlerimiz ve Ürünlerimiz Hakkında

20 Yıllık Tecrübe ile Güvenlik Kameralarında Uzman Yerdesiniz

Güvenlik kamera sistemlerimiz Hakkında aşağıdaki bağlantılardan faydalanabilirsiniz.