asm-saglik-ocagi-kamera-sistemi - Desi Alarm | Alarm Güvenlik Sistemleri

Sorulan SorularCategory: Kamera Sistemleriasm-saglik-ocagi-kamera-sistemi
Ömer Desialarm sordu 5 yıl önce

Merhaba:

Gaziosmanpaşa’da bulunun ASM sağlık ocağımıza 4 kameralı bir sistem arayışındayız. Malum artık sağlık ocaklarında güvenlik kamerası bulundurma zorunluluğu getirildi. Bizden istenen en az bir ay veya daha üstü çözünülürlüğü yüksek bir kayıt olması gerekliliği ve kameraların bir kaçının da sesli kayıt olmasını da tavsiye edildi. Daha önce sağlık ocaklarına kamera sistemi kurulumu yaptınız mı? Eğer yaptıysanız istenen kriterler nelerdir. Bu konu hakkında ve kullandığınız kamera sistemleri hakkında genel bilgi rica edeceğiz.

iyi günler.

1 cevap yazılmış
admin Desialarm cevapladı 5 yıl önce

Merhabalar:
Bildiğiniz üzere, üç ve üzeri aile hekimliği birimi bulunan Aile Sağlığı Merkezinde (ASM), Aile hekimlerince aile sağlığı merkezi girişinin, Hasta Bekleme alanlarının ve oda giriş, çıkış alanlarının görüntülendiği güvenlik kamera sistemi kurulması zorunlu olmuştur. Bu bölgeler dışında ilave edilecek kamera sistemleri sizin takdirinizde göre kamera ilaveleri yapılabilmektedir.
Aile sağlık merkezinin kamera sistemine harici olarak mikrofon istenen sayıda sisteme entegre edilebilmektedir. Görüntülü ve sesli bir şekilde kayıt sağlanabilmektedir.
Aynı zamanda internet üzerinden anlık canlı görüntüyü ve geçmiş kaydedilen görüntüleri Android ve IOS akıllı telefon veya tabletler üzerinden dilediğiniz yerden izleyebilir.
Kullanılacak olan kamera sistemi genelde AHD FULLHD yüksek çözünürlük lü, Gece görüş özelliği olan kameralar tavsiye edilmektedir.
HD Kameraların adetlerine göre kayıt cihazı takılan HDD disk kapasitesi hesaplanır ve istenen kayıt süresi 1 ay veya daha fazla olacak şekilde sistem devreye alınır.
Tarafımızca İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki aile sağlık merkezlerine birçok kamera sistemi kurulumu gerçekleştirilmiş olup; istenildiği takdirde referanslarımızı paylaşabiliriz.
Güvenlik Kamerası sistemlerimiz 2 yıl servis garantili olmaktadır. Kurulum aşamasında sağlık ocağının yoğunluk saatleri dikkate alınarak daha önceden belirlenen saatlerde hasta ve hasta yakınlarını rahatsız etmeyecek şekilde iş programlaması ile hizmet sunmaktayız.
Kamera sistemlerimi hakkında daha fazla bilgi ve fiyatlandırma için aşağıdaki linklerden veya iletişim hatlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

AHD FULLHD Güvenlik Kamera Sistemleri

Güvenlik kameralarında 2020 yılı kampanyaları ve Kamera Sistemleri hakkında daha fazlası

Hızlı kurulum. Yerinde 2 yıl servis garantisi